Utställar-information

Home / Utställare / Utställar-information

Du som kommer till MJ-mässan som utställare har på något sätt anknytning till modelljärnväg. Även utställare med ämnen som miniatyrer, modellbygge, dioramor och liknande är välkomna. Allmän information för alla utställare finns på denna sida, medan mer specifik information för olika grupper finns som undersidor via menyn.

Tider och priser på denna sida gäller sommaren 2017 om inget annat anges!

Lokalen

Lokalen är Fyrishovs C- och D-hallar, cirka 2 km nordväst om Uppsala station. Knappt halva lokalen är reserverad till modulbanor. Resten av lokalytan är reserverad till utställare. Där kommer det vara möjligt att hyra 2 eller 3 m breda ytor i valfri längd (hela metrar). Dessa ytor är arrangerade utefter 3-4 meter breda gator för besökarna.

Parkering

All parkering i närheten av Fyrishov är avgiftsbelagd. Det finns inga gratis P-platser för utställares bilar, husbilar eller släp. Parkeringen betalas via mobilen, i automat eller receptionen och det kostar 15 kr/timme eller 80 kr/dygn. Läs mer på Fyrishovs sida om parkering.

Tider

För utställare finns lokalen tillgänglig fredag 12.00-22.30, lördag 08.00-21.00 och söndag 08.00-20.00.
För modulbanorna är hallen öppen samma tider som för andra utställare. Utanför publiktid är det med andra ord ok med egen körning mellan ovanstående tider.

Boende

Det är inte tillåtet att övernatta i lokalen. Men alldeles intill ligger Fyrishov Stugby & Camping. Där finns stugor att hyra och plats för husbil eller husvagn. Campingen är först och främst en drop-in-camping men har även platser tillgängliga för bokning. En stor stuga för 4-5 personer kostar 695 kr/dygn och en campingplats 205 eller 180 kr/dygn beroende på om man vill ha el eller inte.

Mat & dryck

Smidigaste matstället är nog Fyrishovs egen restaurang. De serverar både frukost och lunch alla dagar och har öppet till 21.00 på kvällen. I kvarteren öster om Fyrishov finns även restaurang, pizzeria & konditori.

Mer information

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.