Allmän information

Home / Besökare / Allmän information

På MJ-mässan visas modelltåg på olika sätt i två dagar. Där finns modelljärnvägar i olika skalor samt många handlare och andra utställare med anknytning till modelljärnväg. Här hittar man något för alla och vi hoppas du ska få en trevlig upplevelse med mycket inspiration.

Tider

Vi har ännu så länge bara preliminära tider klara för MJ-mässan 2017. Både lördag och söndag siktar vi mot att hålla öppet mellan 10.00 och 17.00. Kassorna stänger en timme innan mässan.

Parkering

All parkering i närheten av Fyrishov är avgiftsbelagd. Det finns flera parkeringsområden kring MJ-mässan. Parkeringen betalas via mobilen, i automat eller receptionen och det kostar 15 kr/timme eller 80 kr/dygn. Läs mer på Fyrishovs sida om parkering.

Lokalen

Lokalen är Fyrishovs C- och D-hallar, cirka 2 km nordväst om Uppsala station. Knappt halva lokalen är reserverad till modulbanor och liknande. I resten av den 2 200 m² stora lokalen finns olika handlare och utställare. I anslutning till lokalen finns servering, toaletter och dricksvatten. Observera att mässan ligger en trappa upp, men det finns hiss.

Mer information

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.